Dolanan mewah
Jam weker akrilik
Hadiah Kerajinan
Tas lan tas tangan

Apa Pilih Kita

Iku Produsèn karo 10 taun produksi profesional, sales lan pengalaman layanan kanggo Jepang lan pasar domestik

Babagan awake dhewe

Dongguan Yaohui Craft Gifts Co., Ltd. devotes dhewe kanggo nggawe liyane kualitas dhuwur, humanized lan nimbang Kerajinan kanggo donya, supaya saben wong bisa seneng kaendahan lan anyar urip, lan nggawe kita bisa lan manggon karo swasana ati seneng saben dina. .

Kita wis netepi konsep berorientasi wong, terus-terusan njelajah lan nyinaoni teknologi canggih. Digabungake karo pengalaman ngekspor dolanan mewah, dolanan kewan sing diiseni; kayata; liontin, bantal, tas tangan, tas chanel, tas jigsaw, dompet, Akrilik teka-teki jigsaw, gantungan kunci, lan jinis sembako jahit dodolan kanggo Jepang lan negara liyane. luwih saka 10 taun pengalaman akumulasi, kita menang reputasi apik ing industri! Yaohui wis mrodhuksi tindakake standar kualitas dhuwur ...

Kirim Enquiry

Kanggo pitakon babagan dolanan mewah, jam weker akrilik, tas berkah kekaisaran utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.