Ngarep > Produk > Kerajinan kayu > Coasters Kayu

Coasters Kayu Produsen

DongGuan YaoHui kerajinan peparingé Co., Ltd. punika Produsèn spesialisasine ing produksi handcrafted hadiah; Utamané kanggo pasar Jepang, kita duwe luwih saka 10 taun sugih ekspor experienceï¼›YAOHUI wis lulus sertifikasi saka "Disney", 3C, lingkungan, kualitas, kesehatan kerja lan sistem liyane

Kayu alami bisa ngrancang macem-macem kerajinan kayu, kayata: Coaster Kayu, hiasan kayu, tandha kayu, Tag, liontin kayu, Papan jeneng, tandha sambutan kayu;

Logo, ukuran, wangun lan pola bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan saka coaster; Kerajinan kayu bisa digunakake minangka periferal animasi, hadiah taunan perusahaan, hadiah Natal, lsp.
View as  
 
<1>
Paling anyar Coasters Kayu bisa disesuaikan saka pabrik kita. Sugeng rawuh ing fashion grosir Coasters Kayu saka Dongguan Bright Arts & CRAFTS Co., Ltd. sing dadi salah sawijining produsen lan pemasok ing China. Apa produk sampeyan kualitas apik? Apa sampeyan bisa ngedol murah? A: Kualitas apik banget. Mesthi, Yen jumlah tuku gedhe, kita bisa nyedhiyani rega pabrik. Kutipan kita kompetitif banget. Yen sampeyan ora pracaya, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.