Ngarep > Produk > UV Warna Printing Gifts

UV Warna Printing Gifts Produsen

Hadiah Printing Warna UV minangka proses cetak saka pangatusan lan ngobati tinta liwat sinar ultraviolet. Sampeyan perlu kanggo cocog tinta ngemot photosensitizer karo lampu UV curing. Tinta UV wis nutupi offset printing, sablon, ink-jet printing, pad printing lan lapangan liyane. UV ing industri printing tradisional umume nuduhake proses efek printing, kang kanggo mbungkus lapisan varnish (padhang, matte, inlaid kristal, wêdakakêna trikatuka emas, etc.) ing pola dicithak. Iku utamané kanggo nambah padhange lan efek seni prodhuk, nglindhungi lumahing produk, karo atose dhuwur lan resistance karat, Goresan ora gampang kanggo katon. Sawetara produk laminating saiki diganti dadi UV, sing bisa nyukupi syarat perlindungan lingkungan, nanging produk UV ora gampang diikat, lan sawetara mung bisa ditanggulangi kanthi UV utawa grinding lokal.
View as  
 
<1>
Paling anyar UV Warna Printing Gifts bisa disesuaikan saka pabrik kita. Sugeng rawuh ing fashion grosir UV Warna Printing Gifts saka Dongguan Bright Arts & CRAFTS Co., Ltd. sing dadi salah sawijining produsen lan pemasok ing China. Apa produk sampeyan kualitas apik? Apa sampeyan bisa ngedol murah? A: Kualitas apik banget. Mesthi, Yen jumlah tuku gedhe, kita bisa nyedhiyani rega pabrik. Kutipan kita kompetitif banget. Yen sampeyan ora pracaya, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.