Ngarep > Produk > Hadiah bisnis > Lanyard Olahraga Polyester
Lanyard Olahraga Polyester
  • Lanyard Olahraga PolyesterLanyard Olahraga Polyester
  • Lanyard Olahraga PolyesterLanyard Olahraga Polyester
  • Lanyard Olahraga PolyesterLanyard Olahraga Polyester
  • Lanyard Olahraga PolyesterLanyard Olahraga Polyester
  • Lanyard Olahraga PolyesterLanyard Olahraga Polyester
  • Lanyard Olahraga PolyesterLanyard Olahraga Polyester
  • Lanyard Olahraga PolyesterLanyard Olahraga Polyester

Lanyard Olahraga Polyester

Yaohui duwe spesialisasi ing produksi khusus lan promosi hadiah komersial luwih saka 10 taun, lan wis ngekspor pirang-pirang dolanan mewah Jepang, kerajinan akrilik, selimut, bantal, jimat, tas, lanyard, lan liya-liyane. Kerajinan khusus kanggo macem-macem acara olahraga, kayata lanyard poliester olahraga, tas kertu olahraga, dolanan boneka atlet, bendera olahraga, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Wholeselas Custom Printing Logo Lanyard Olahraga Tim Game Hadiah Promosi luwes Card Holder OlahragaTali Polyester Kabs karo Card Bag kanggo MLB NPB

Spesifikasi Sport Tali Polyester Kab

jeneng produk Poliester olahraga khususlanyardkaro Cards Bag
Bahan
Polyester / Nylon / selaras
Metode Print
warni-warni
Panganggone
Pemegang KTP
Logo
Nampa Logo Customized
OEM / ODM Nampa

Olahraga Tali Polyester Kab Fungsi

Tali lanyard olahraga poliester kanggo ngrancang aksesoris, Gesper Plastik, Bluckle Logam, Gantungan Kunci, Tali Plastik;
Lanyard polyester karo tas kertu cocok kanggo: wadhah kertu busniess, tombol oragnizer, telpon, duwit receh, dhuwit tas cilik; Lanyard bisa disesuaikan karo tas mewah.
Logo cetak khusus ing Game Baseball MLB NPB KBO, utawa Game Foodball, Tembung cangkir minangka lanyard hadiah promosi
Ngatur dagangan kanggo olahraga favorit lan bintang tim.
Jersey mewah sing realistis, kain mewah sing alus iku ramah kulit lan ora bakal ngeculake serat, nggawe logo lan logo ing lanyard poliester dadi penggemar bal.
Tas kertu, A kasus kertu jersey-shaped karo desain zipper ing ndhuwur, which bisa nyekel kunci, koin, lipstik, lan liya-liyane, lan tas transparan ing mburi tas cilik, sing bisa nahan kertu bisnis lan kertu siswa

A hadiah sampurna kanggo penggemar game: Desain jersey langsung ngelingake sampeyan sing bagean saka kulawarga tim kang; kaya All Start Game, NPB, MLB, KBO, CBL, IBAF, IFAF




PENGIRIMAN & PACKING

 

PERUSAHAAN YAOHUI


FAQ

Apa MOQ sampeyan?
Jumlah pesenan minimal 1000PCS

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Kita minangka pabrikan pabrik

Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Wektu pangiriman yaiku 25-30 dina

Carane akeh jalur produksi ing pabrik sampeyan?
Pabrik kita duwe telung jalur produksi

Apa sampeyan duwe pelacakan layanan sawise-sales?
Kita bakal tindakake munggah produk sawise Advertisement lan ngatasi masalah

Panas Tags: Lanyard Poliester Olahraga, China, Paling Anyar, Fashion, Kualitas, Grosir, Disesuaikan, Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Dhaptar rega, Kutipan, Tuku, Lanyard Poliester, Hadiah Promosi, Dolanan Olahraga

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.