Tas Pundhak
  • Tas PundhakTas Pundhak
  • Tas PundhakTas Pundhak
  • Tas PundhakTas Pundhak
  • Tas PundhakTas Pundhak
  • Tas PundhakTas Pundhak

Tas Pundhak

Pabrik Tas Bahu JambonDongGuan YaoHui craft gifts Co, Ltd. Utamane kanggo pasar Jepang, kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman ekspor sing sugih ï¼YAOHUI wis lulus sertifikasi "Disney", 3C, lingkungan, kualitas, kesehatan kerja lan sistem liyane. Grosir kabeh jinis tas, tas blanja, lingkungan tas proteksi, tas bahu, tas tangan, tas ransel, lsp; macem-macem gaya lan pola bisa disesuaikan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Custom Kartun Anime Tas Pundhak Kanvas Gedhe CuteTas tanganKatun Shopping Bag Wanita Kanvas Tote Bag Tangan Lipat Bisa Digunakake manehTas Anak Kab


Spesifikasi Tas Bahu:

Bahan Produk
kapas
Ukuran produk
Ukuran Customized
Proses Printing
Jahit, sulaman, UV printing
Packing
Tas OPP
Panganggone produk
Printing Logo Promosi, ditrapake kanggo sembarang kesempatan.


Fungsi tas bahu

KEKUATAN: tas bahu digawe saka 100% katun alami, jahitan kunci ing jero, kanthi jahitan kompak ing saindenging, kalebu jahitan silang ing gagang kanggo kekuatan maksimal supaya tas bisa nahan kapasitas bantalan ekstra, sing luwih kuwat tinimbang saingan kita. Kanthi rong gagang sing dikuwatake, trep kanggo digawa ing tangan utawa nyandhang ing pundhak, cukup kuat kanggo kabeh jinis panggunaan saben dina.
ECO-FRIENDLY: tanggung jawab kanggo nylametake planet kanthi ora milih tas kertas utawa plastik, dadi ijo, nggawa urip kita kanthi cara sing warni lan kreatif. Bisa digunakake minangka tas bahu, tas guru, tas perawat, tas perpustakaan, tas buku, tas pesta, tas ulang tahun, tas pengantin, tas grosir, tas pameran dagang, tas konferensi, tas promosi, tas hadiah, tas hadiah, tas iklan, tas Candy, tas sablon sutra, tas pasamuwan, tas Natal, tas Halloween, tas Thanksgiving, tas liburan, tas sambutan lan macem-macem tas acara liyane.
WARTA WASHING: ngresiki tas katun 100% ora dianjurake. Tingkat shrinkage ngumbah ngluwihi 10%. Yen reged banget, dianjurake kanggo ngumbah ing banyu adhem kanthi tangan. Hang garing perlu sadurunge nyetrika suhu dhuwur. Wigati dimangerteni manawa kain ora bisa bali menyang flatness asli. Pangatusan lampu kilat lan wisuh mesin kudu dilarang.




Packing & Pengiriman




Perusahaan YAOHUI



FAQï¼
1. Apa warna tas bahu gampang luntur?
Kita nggunakake bahan kualitas dhuwur kanggo tas bahu, ora gampang luntur!
2. Apa pola tas bahu bisa disesuaikan?
ya, ODM / OEM ok
3. Apa ana lapisan ing njero tas?
ya, kabeh bisa dadi desain
4. Apa MOQ?
MOQ kita 1000pcs
5. Apa aku bisa njaluk conto gratis?
NO, Nanging yen total pesenan ngluwihi jumlah tartamtu, kita bakal bali ragad sampel.
6. Wektu sampel?
5-7 dina kerja, miturut barang sampeyan.
7. Wektu kanggo kiriman akeh?
bab 25-30 dina karya sawise sampel salaras

Panas Tags: Tas Pundhak, China, Paling Anyar, Fashion, Kualitas, Grosir, Disesuaikan, Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Daftar Harga, Kutipan, Tuku, Tas Sekolah, Tas Tangan, Tas Blanja

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.