Ngarep > Produk > Produk Plush > Tas Plush > Kotak Pensil Plush
Kotak Pensil Plush
  • Kotak Pensil PlushKotak Pensil Plush
  • Kotak Pensil PlushKotak Pensil Plush
  • Kotak Pensil PlushKotak Pensil Plush
  • Kotak Pensil PlushKotak Pensil Plush
  • Kotak Pensil PlushKotak Pensil Plush

Kotak Pensil Plush

Pabrik kasus potlot abang mewahYaohui minangka pabrik sing duwe spesialisasi ing produksi hadiah kerajinan, khusus ing riset lan pangembangan macem-macem Jepang, kayata boneka mewah, jimat, sachet, selimut, bendera, produk kayu, produk akrilik, lan liya-liyane. Kasus duwe pola boneka sing lucu lan nyaman Sentuhan banget populer karo bocah-bocah, kita wis ngekspor produk kasebut luwih saka 10 taun.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kantong Panyimpenan Penanda Pena Kapasitas Besar Kartun sing disesuaikanTas PlushTas Alat Tulis Anime Plush Pen Pencil Case Bag kanggo Kantor Sekolah



Spesifikasi kotak pensil mewah

jeneng produk Tas pensil boneka plush
Bahan
Plush utawa selaras
Gaya cedhak Penutupan zipper
 Proses produk Bordir, Jahit
Packing Opp tas
Gunakake kanggo   tas panyimpenan alat tulis, Promosi Bintang Animasi, kegiatan promosi Fine Jewelry, percetakan LOGO promosi perusahaan lan liya-liyane

Fungsi kasus potlot mewah

[Material Premium]: Bahan mewah berkualitas tinggi, kotak potlot mewah iki nggunakake ritsleting sing lancar, luwih lancar lan luwih gampang dibukak lan ditutup, nyaman kanggo didemek, ritsleting kuwat lan bisa dipakai, aman lan praktis.

[Kapasitas Gedhe Ukuran Cilik]: Ngatur macem-macem ukuran potlot mewah kanggo nyukupi kabutuhan saben dina sing beda-beda lan luwih apik ngatur lan nyimpen persediaan sekolah sing cocog kanggo kerja lan sinau saben dina.

[Multi-Fungsi]: Kothak potlot mewah iki ora mung bisa digunakake kanggo panyimpenan alat tulis, nanging uga cocog kanggo kosmetik, kunci, awis, dhuwit recehan, stiker, headset, lan sapiturute. Tas kantong potlot bisa mbantu ngumpulake kabeh barang cilik lan gawe uripmu kurang ruwet.

[Sederhana lan Bergaya]: Kantong potlot sing lucu iki prasaja lan modis, cocog kanggo bali menyang sekolah, kanggo bocah-bocah wadon, remaja lan diwasa, kanggo kabeh perlengkapan sekolah lan aksesoris kantor.


PENGIRIMAN & PACKING

 

PERUSAHAAN YAOHUI

FAQ

1. Apa potlot bisa dicuci langsung?
ya, kothak potlot iki digawe saka bahan plush kualitas, kang bisa langsung direndhem lan di resiki tanpa rowo lan shedding rambute.
2. Kerajinan apa pola ing kothak potlot?
Pola kasus potlot minangka proses sulaman, sing luwih apik lan nyata, lan ora bakal ngeculake benang.
3. Apa tas pena duwe lapisan?
ya wis
4. Apa MOQ sampeyan?
Jumlah pesenan minimal 1000PCS
5. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Kita minangka pabrikan pabrik
6. Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Wektu pangiriman yaiku 25-30 dina


Panas Tags: Kasus Pensil Plush, China, Paling Anyar, Fashion, Kualitas, Grosir, Disesuaikan, Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Dhaptar rega, Kutipan, Tuku

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.