Ngarep > Produk > Produk Plush > Dolanan mewah > Dolanan Huggers Plush
Dolanan Huggers Plush
  • Dolanan Huggers PlushDolanan Huggers Plush
  • Dolanan Huggers PlushDolanan Huggers Plush
  • Dolanan Huggers PlushDolanan Huggers Plush
  • Dolanan Huggers PlushDolanan Huggers Plush
  • Dolanan Huggers PlushDolanan Huggers Plush
  • Dolanan Huggers PlushDolanan Huggers Plush
  • Dolanan Huggers PlushDolanan Huggers Plush
  • Dolanan Huggers PlushDolanan Huggers Plush
  • Dolanan Huggers PlushDolanan Huggers Plush
  • Dolanan Huggers PlushDolanan Huggers Plush
  • Dolanan Huggers PlushDolanan Huggers Plush

Dolanan Huggers Plush

Pabrik dolanan dolanan mewah khusus Dongguan Yaohui Craft Gifts Co., Ltd. wis netepi konsep berorientasi wong, terus-terusan njelajah lan sinau teknologi canggih. Digabungake karo pengalaman ngekspor dolanan mobil mewah, dolanan boneka kewan; kayata: Pendant, Bantal, Tas Tangan, Kerajinan Kayu, Tas Tote, Dompet, Teka-teki Jigsaw Akrilik, Gantungan Kunci, Kantong OMAMORI lan jinis-jinis sembako jahit sing didol menyang Jepang lan negara liya luwih saka 10 taun. Lulus sertifikasi "Disney", 3C, lingkungan, kualitas, kesehatan kerja lan sistem liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hadiah Party PromosiBoneka PlushKartun Hello Kitty Kucing Pikachu Bunga Boneka Mainan Anak Gelang Gelang Gelang Mewah Mainan Memeluk


jeneng produk
dolanan wristband huggers / dolanan kewan mewah
Bahan
mewah
Ukuran
disesuaikan
Desain
Nampa OEM / ODM
Proses produk
njahit
Detail packing
TAS OPP
Gunakake kanggo
Promosi Bintang Animasi, kegiatan promosi Perhiasan Fine, aksesoris bagasi, percetakan LOGO promosi perusahaan lan liya-liyane

Nglumpukake kabeh, gawan menyang endi wae, lan malah nggawe pesta huggers karo kanca-kanca.
Gelang tamparan sing bisa dipakai lan kewan mewah Kabeh ing siji, dolanan huggers sing mewah minangka dolanan mewah sing nyenengake sing ngrangkul sampeyan.
dolanan huggers mewah digawe karo kain kualitas dhuwur, dolanan bocah iki dirancang kanggo awet.
Gampang kanggo ngresiki, dolanan boneka kewan sing bisa dicuci ing permukaan
Saben uwong seneng dolanan ora preduli umure, Plush huggers dolanan mewah kanggo wong diwasa lan bocah, dadi hadiah sing sampurna kanggo kabeh wong.
Dolanan huggers mewah dibangun kanggo awet, gelang tamparan combo lan dolanan mewah digawe saka kain alus lan bahan berkualitas tinggi.
Ukuran: dawa 23.5cm, Peluk Mewah cocog karo bangkekan sampeyan, dadi siji ukuran paling pas.
Dolanan hugger mewah ora mung kanggo bocah-bocah, nanging kanggo kabeh wong ora preduli umur.




PENGIRIMAN & PACKING

 

PERUSAHAAN YAOHUI






FAQ:


1. Carane babagan ukuran?
Dolanan huggers sing mewah dawane kira-kira 23.5cm, cocog karo ukuran bangkekan umume wong. lan kita uga ngrancang ukuran sampeyan.
2. Apa sampeyan duwe desain liyane?
OEM / ODM OK
3. Carane bab mewah?
Kita nggunakake kain mewah sing berkualitas, sing alus lan ramah kulit lan ora ngeculake serat.
4. Apa sampeyan nyedhiyani sampel? wektu sampel?
Ya, kita nedha bengi kanggo nyedhiyani sampel, lan mbutuhake sawetara ragad sampel, wektu sampel kira-kira 7-10 dina karya.
5. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
We are pabrik Kerajinan hadiah manufaktur.
6. Suwene wektu pangiriman.
Kira-kira 30-45 dina kerja

Panas Tags: Dolanan Plush Huggers, China, Paling Anyar, Fashion, Kualitas, Grosir, Disesuaikan, Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Dhaptar Rega, Kutipan, Tuku, Dolanan Pergelangan Tangan Mewah, Huggers

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.