Ngarep > Produk > Produk Plush > Dolanan mewah > Dolanan Mobil Mewah
Dolanan Mobil Mewah
  • Dolanan Mobil MewahDolanan Mobil Mewah
  • Dolanan Mobil MewahDolanan Mobil Mewah
  • Dolanan Mobil MewahDolanan Mobil Mewah
  • Dolanan Mobil MewahDolanan Mobil Mewah
  • Dolanan Mobil MewahDolanan Mobil Mewah
  • Dolanan Mobil MewahDolanan Mobil Mewah

Dolanan Mobil Mewah

Pabrik dolanan mobil mewah abang Dongguan Yaohui Craft Gifts Co., Ltd. wis netepi konsep berorientasi wong, terus-terusan njelajah lan sinau teknologi canggih. Digabungake karo pengalaman ngekspor dolanan mobil mewah, dolanan boneka kewan; kayata: Pendant, Bantal, Tas Tangan, Kerajinan Kayu, Tas Tote, Dompet, Teka-teki Jigsaw Akrilik, Gantungan Kunci, Kantong OMAMORI lan jinis-jinis sembako jahit sing didol menyang Jepang lan negara liya luwih saka 10 taun. Lulus sertifikasi "Disney", 3C, lingkungan, kualitas, kesehatan pegawe lan liyane systems.plush dolanan mobil bisa desain liyane jinis model, kaya: BMW, Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, Toyota etc.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Soft Baby Toy Custom Plush CarsDolanan KewanNumpak Mobil Bus Bentuk Dolanan Mewah kanggo Hadiah Anak Mewah Dolanan Dolanan Kendaraan Dolanan Mobil Mewah

Spesifikasi mainan mobil mewah

jeneng produk
Dolanan mobil mewah / dolanan bayi
Bahan
  Plush utawa adat
Bahan ngisi
100%OPP katun utawa selaras
wangun
  Bentuk mobil, adat
Ukuran
  Customized
Proses produk
  Offset Printing, UV printing, CNC engraving / nglereni laser / jahitan
Detail packing
  TAS OPP
Gunakake kanggo
  Dekorasi omah, hadiah bocah, hadiah ulang tahun, dolanan dolanan bayi, model mobil

Model mobil khusus kanggo dolanan mobil mewah  

Sugeng rawuh ing Mercedes-Benz, BMW, Audi, Volkswagen, Toyota lan merek liyane kanggo ngatur model mobil dolanan mewah dhewe.

Dolanan mobil mewah duwe ciri sing nyata lan apik banget, sentuhan alus, ora wedi ekstrusi, reresik sing trep, dekorasi sing kuwat, safety dhuwur, populasi aplikasi sing akeh lan liya-liyane. Lan nyata banget karo wujud kendaraan nyata. Mulane, dolanan mobil mewah minangka pilihan sing apik kanggo dolanan bocah-bocah, dekorasi omah lan menehi wong minangka hadiah.



Packing & pengiriman


perusahaan YAOHUI


Dongguan Yaohui Craft Gifts Co., Ltd, minangka produsen kanthi 10 taun pengalaman dodolan lan layanan profesional ing Jepang lan pasar domestik, ing Jepang lan industri produk periferal animasi domestik wis nglumpukake reputasi sing apik.
Founded in 2012, dumunung ing Beautiful Dongcheng District, Dongguan, transportasi trep, area tanduran perusahaan 2000 meter persegi, pabrik liwat sertifikat Disney. Supaya luwih ketemu pangembangan pelanggan ing Cenxi, Guangxi uga nyiyapake lokakarya produksi, workshop produksi Guangxi 4000 meter persegi. Nggawe bengkel pengepakan, bengkel laser, bengkel percetakan, bengkel CNC, bengkel pas, bengkel jahit, departemen tegangan.


FAQ

1. Yen OEM ditrima?
OEM / ODM ditrima.

2. Apa sampeyan nyedhiyani sampel? wektu sampel?
Ya, kita nedha bengi kanggo nyedhiyani sampel, lan mbutuhake sawetara ragad sampel, wektu sampel kira-kira 7-10 dina karya.

3. Carane bab plush?
Kita nggunakake kain mewah sing berkualitas, sing alus lan ramah kulit lan ora ngeculake serat.

4. Carane akeh MOQ sampeyan?
MOQ kita 1000pcs

5. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
We are pabrik Kerajinan hadiah manufaktur.

6. Suwene wektu pangiriman.
Kira-kira 30-45 dina kerja


Panas Tags: Dolanan Mobil Mewah, China, Paling Anyar, Fashion, Kualitas, Grosir, Disesuaikan, Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Dhaptar Rega, Kutipan, Tuku, dolanan mobil bayi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.