Paket Pesona Omamori
  • Paket Pesona OmamoriPaket Pesona Omamori
  • Paket Pesona OmamoriPaket Pesona Omamori
  • Paket Pesona OmamoriPaket Pesona Omamori
  • Paket Pesona OmamoriPaket Pesona Omamori
  • Paket Pesona OmamoriPaket Pesona Omamori

Paket Pesona Omamori

Jinis khusus saka Omamori Charm SetDongGuan YaoHui craft gifts Co., Ltd. minangka produsen khusus ing produksi hadiah buatan tangan; Utamane kanggo pasar Jepang, kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman ekspor sing sugih, kaya Jimat Jimat, Jimat jimat iki bisa dirancang kanthi pola lan warna sing beda-beda, Biasane nyatakake keprihatinan lan berkah kanggo kulawarga lan kanca-kanca liwat Pesona Omamori, kayata: Kesehatan, Pendidikan, Katresnan, Sukses, Keamanan Lalu Lintas dll. Pesona Amulet bisa ngatur ukuran, pola, bahan lan kerajinan saka Pesona Amulet miturut syarat pelanggan. Proses kayata sulaman, bronzing.A Omamori Pesona Set kalebu akeh jinis wishes, kaya katresnan, sukses, kesehatan, etc.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kartun JepangSet Pesona AnimeKotak Hadiah Tekstil Promosi Bisnis Omamori Tas Liontin Kain Aksesoris Gantungan Kunci Jimat Kain Kerajinan Set Hadiah


custome design japanese ormamori charm set bisnis kerajinan kotak hadiah

Jeneng produk: set pesona ormamori desain khusus
Ukuran produk: desain khusus
Warna produk: custom design
Bahan: katun kain, Poliester utawa adat
Fungsi: Kerajinan
Dianggo: hadiah bisnis, dekorasi, gantungan kunci, liontin,
wusana: sugeng riyadi
Cocog kanggo hadiah liburan: Neujahr, Ostern, Karfreitag, Erster Mai, Christi Himmelfahrt, Pfingsten, Fronleichnam, Tag der deutschen Einheit, Allerheiligen, Natal

ormamori Pesona nyetel funtion


Custom design packing omamori Pesona set: 6 bêsik amulet begja ing gaya beda ing kothak, saben begja amulet bakal nggawa sampeyan luck beda. jimat omamori karo kothak peparingé kemewahan apik milih minangka peparingé bisnis.
Ukuran sing cocog: saben jimat begja omamori Pesona nyetel ukuran desain khusus, ukuran iki cocog kanggo dilebokake ing dompet, tas, mobil lan liya-liyane
Desain bledug: jimat begja dilengkapi kanthong protèktif kanggo nyegah jimat saka bledug, noda, supaya tetep aman lan resik.
Pesona omamori Lucky: jimat jimat omomari iki dirancang kanthi pola lan warna sing beda-beda, wong percaya yen jimat sing begja bakal nggawa nasib apik kanggo kesehatan, pendidikan, katresnan, sukses, keamanan lalu lintas.
Pilihan hadiah sing apik: iku pilihan sing apik kanggo menehi jimat begja iki minangka hadiah kanggo kulawarga lan kanca-kanca kanggo ngucapake panjaluk sing tulus.
Desain khusus akeh jinis jimat omamori liyane: YAOHUI minangka produsen hadiah kerajinan, desain jimat omamori sing cocog karo macem-macem aksesoris dekorasi, kayata lonceng, boneka, rumbai, lsp; Minangka liontin, gantungan kunci, Jimat, dekorasi, lsp


Packing & pengiriman

PERUSAHAAN YAOHUI


Dongguan Yaohui Craft Gifts Co., Ltd, minangka produsen kanthi pengalaman dodolan lan layanan profesional 8 taun ing Jepang lan pasar domestik, ing Jepang lan industri produk periferal animasi domestik wis nglumpukake reputasi sing apik.
Founded in 2012, dumunung ing Beautiful Dongcheng District, Dongguan, transportasi trep, area tanduran perusahaan 2000 meter persegi, pabrik liwat sertifikat Disney. Supaya luwih ketemu pangembangan pelanggan ing Cenxi, Guangxi uga nyiyapake lokakarya produksi, workshop produksi Guangxi 4000 meter persegi. Nggawe bengkel pengepakan, bengkel laser, bengkel percetakan, bengkel CNC, bengkel pas, bengkel jahit, departemen tegangan.


FAQ

Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

Pabrik kita dumunung ing Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China. Kita uga duwe cabang ing Provinsi Guangxi

Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

Pabrik Dongguan ing Guangdong duwe 30 buruh lan Cabang Guangxi duwe 60

Yen OEM ditrima?
OEM / ODM ditrima

Apa sampeyan nyedhiyani sampel? Gratis utawa biaya?
Sampel referensi bisa diwenehake kanthi gratis, lan biaya versi bakal dikenani biaya yen versi dicithak miturut gambar desain.

Apa istilah pembayaran sampeyan?
Istilah pembayaran yaiku simpenan 30% sadurunge produksi barang gedhe, lan sisa 70% sadurunge dikirim.

Apa MOQ sampeyan?
Jumlah pesenan minimal 1000PCS

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Kita minangka pabrikan pabrik lan duwe pengalaman ekspor luwih saka 10 taun

Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Wektu pangiriman yaiku 25-30 dina

Carane akeh jalur produksi ing pabrik sampeyan?
Pabrik kita duwe telung jalur produksi

Apa sampeyan duwe pelacakan layanan sawise-sales?
Kita bakal tindakake munggah produk sawise Advertisement lan ngatasi masalah

Panas Tags: Set Pesona Omamori, China, Paling Anyar, Fashion, Kualitas, Grosir, Disesuaikan, Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Daftar Harga, Kutipan, Tuku,Kothak Hadiah Bisnis, Set Pesona Omamori, Pesona Kartun, Tas Kerajinan Kain, Tas Keberuntungan, Jimat Pesona, Anime Amulet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.