Ngarep > Kabar > Warta perusahaan

YAOHUI Rampung Ngekspor Dolanan Bayi

2022-11-05

DongGuanYaoHuihadiah kerajinan Co., Ltd. minangka pabrikan khusus ing pabrik hadiah buatan tangan produksi; Utamane kanggo pasar Jepang, kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman ekspor sing sugih. Dina iki kita ngekspor siji 20'GP dolanan dolanan bayi sing mewah.



Kaya sing wis dingerteni, syarat pamriksan Jepang pancen ketat. Kita wis ngekspor menyang Jepang luwih saka 10 taun. kita duwe pengalaman sugih lan kita tansah strictly kontrol kualitas.
Kita duwe dhaptar produk sing sugih, kayata dolanan mewah, dolanan boneka, dolanan bayi, liontin, bantal, tas tangan, tas jig, dompet, teka-teki akrilik, gantungan kunci, flat, badage, jimat, omamori lan jinis sembako jahit, kerajinan sulaman.