Ngarep > Kabar > Warta perusahaan

Desain Selimut Plush

2022-11-03

Yaohui minangka pabrik sing ngembangake lan ngasilake hadiah kerajinan. Wis luwih saka 10 taun pengalaman ing ekspor perdagangan manca. Iku customizes macem-macemkemul plush, jubah, jubah, lanbantalsupaya sampeyan nglampahi mangsa anget.



Selimut minangka jinis sprei sing umum digunakake, sing nduweni fungsi kanggo njaga panas lan luwih tipis tinimbang selimut. Plush uga bisa digunakake ing sofas lan kantor, supaya gampang kanggo nindakake lan nyimpen. Mulane, nalika akeh buruh kantor istirahat nedha awan, selimut mewah biasane digunakake minangka selimut. Selimut kalebu selimut rajutan, selimut mewah, selimut hood, selimut bantal mobil, selimut andhuk, lan liya-liyane; lan wong biasane seneng nyithak macem-macem pola ing desaine, sing populer banget karo bocah-bocah. Yaohui minangka pabrik sing ngembangake lan ngasilake hadiah kerajinan. Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing ekspor perdagangan manca, kita uga bisa ngatur macem-macem acara internasional, Kerajinan peripheral kanggo game olahraga, wong seneng sijine kabeh jinis capes lan shawls kanggo surak tim favorit.