Ngarep > Kabar > Warta industri

Ngendi sampeyan sijine amulet Jepang lan suwene sampeyan kudu nyimpen Omamori

2022-11-03

Ing endi sampeyan nyelehake jimat Jepang?

Dongguan Yaohui Craft Gifts Co., Ltd, minangka produsen kanthi 10 taun pengalaman dodolan lan layanan profesional ing Jepang lan pasar domestik, ing Jepang lan industri produk periferal animasi domestik wis nglumpukake reputasi sing apik. Saiki kita ngomong babagan babagan Jimat Jepang lan Omamori Jepang,ngendi kudu dilebokake lan suwene kudu disimpen,.

Aku kudu nyimpen ing ngendi? Omamori kudu digunakake kanggo wong sampeyan, ing barang sing sampeyan kerep duwe utawa tetep cedhak karo sing bakal dilindhungi. Contone, yen sampeyan pengin nambah rejeki finansial, jimat luck dhuwit kudu disimpen ing kanthong dompet.


Suwene aku bisa nyimpen?
Ana rong sepur pikiran ing kene. Sawetara wong percaya yen sampeyan bisa njaga omamori ing salawas-lawase lan ora perlu kuwatir yen dheweke ganti kekuatan. Sawetara kulawarga malah ngliwati omamori antik liwat generasi uga.
Ing sisih liya, ana sing percaya yen omamori sing rusak banget utawa sing wis digunakake sajrone setaun kudu diganti. Iki ana hubungane karo kapercayan Shinto babagan nganyari maneh, ing ngendi bangunan kuil lan liya-liyane dibangun maneh saben rong puluh taun utawa luwih.
Ing kasus iki, omamori kudu digawa bali menyang kuil / candhi sing dituku kanggo dibuwang kanthi bener. Sampeyan ora bisa bali menyang kuil / candhi sing beda amarga dianggep minangka penghinaan marang dewa kasebut, lan dheweke bisa uga ora seneng banget nulungi sampeyan ing Taun Anyar.