Ngarep > Kabar > Warta perusahaan

Artefak musim dingin ----- selendang mewah

2022-11-02

Kanggo musim gugur lan mangsa, selendang mewah minangka artefak kanggo njaga hawa adhem lan tetep anget, lan uga minangka hadiah sing populer minangka hadiah komersial. Yaohui wis nggawe hadiah kerajinan suwene 10 taun, lan duwe tim mesin jahit dhewe, sing bisa ngasilake produk kain kanthi ukuran gedhe, lan uga kerajinan sulaman.
Selendang mewah super cocok kanggo musim dingin. Aku percaya yen ora ana sing bisa nolak selendang sing mewah. Iku alus lan marasake awakmu, lan bisa dikandhakake yen selendang tikel kaping pindho lan ngrasa nyaman banget! Kaya ngelus kucing! selendang plush uga serbaguna kanggo anget lan gaya! Selendang mewah, kedap udara, supaya derajat anget ora ala. Lan, kita uga bisa ngatur kabeh jinis boneka kewan ing selendang mewah
Kauntungan saka selendang mewah: tekstur alus lan waxy, ramah kulit, retensi panas sing kuwat.

Gaya anyar wis diluncurake, welcome kanggo ngatur!