Ngarep > Kabar > Warta perusahaan

YAOHUI Kerajinan Bordir ---- Jimat / Sachet

2022-11-01

Pelindung ayu rahayuamulet sulaman. Tas jimat sijine mantra lan simbol suci ing njero. Tujuan amulet iki yaiku kanggo nglindhungi wong saka negativitas. Jimat sing beda-beda makili berkah sing beda-beda, kayata: kesehatan, kemajuan akademik, katresnan, keamanan lalu lintas, kasugihan, lan liya-liyane. Sampeyan bisa nganggo amulet, dilebokake ing bantal utawa minangka liontin, gantungan kunci. Dipercaya sampeyan bakal diberkahi lan dilindhungi saka roh-roh ala lan mberkahi sampeyan duwe rejeki sing apik. Sijine kabeh jinis tanduran HAY fragrant utawa rempah-rempah ingsachet, sijine ing awak utawa nyumerepi ing kamar, nambah rasa seger lan menehi lingkungan nyaman. Wong duwe macem-macem wewangian kanggo milih, lan dilebokake ing sachet.


YAOHUI eksporjimat lan sachetluwih saka 10 taun.Amulet lan sachet digawe tangan. Sudut lipat, jahitan, sulaman. Jimat, Sachet bakal disulam kanthi macem-macem pola lan teks, sing nggawe fungsine luwih jelas. Proses sulaman rumit banget, nanging pola kasebut luwih apik.