Ngarep > Produk > Produk Akrilik > Gantungan Kunci Akrilik Kab > Gantungan Kunci Akrilik Cahya
Gantungan Kunci Akrilik Cahya
  • Gantungan Kunci Akrilik CahyaGantungan Kunci Akrilik Cahya
  • Gantungan Kunci Akrilik CahyaGantungan Kunci Akrilik Cahya
  • Gantungan Kunci Akrilik CahyaGantungan Kunci Akrilik Cahya
  • Gantungan Kunci Akrilik CahyaGantungan Kunci Akrilik Cahya

Gantungan Kunci Akrilik Cahya

Pabrik gantungan kunci akrilik ringan anime khusus Dongguan Yaohui Craft Gifts Co., Ltd. wis netepi konsep berorientasi wong, terus-terusan njelajah lan sinau teknologi canggih. Digabungake karo pengalaman ngekspor dolanan mobil mewah, dolanan boneka kewan; kayata: Pendant, Bantal, Tas Tangan, Kerajinan Kayu, Tas Tote, Dompet, Teka-teki Jigsaw Akrilik, Pemegang Pena Akrilik, Gantungan Kunci akrilik ringan, Kantong OMAMORI lan jinis-jinis adol sembako jahit menyang Jepang lan negara liya luwih saka 10 taun. Lulus sertifikasi saka "Disney", 3C, lingkungan, kualitas, kesehatan kerja lan sistem liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

LED Valorant Keychain Anime 3D Shaped Keyring UV Printed Halloween Party Promotion Gifts LightGantungan Kunci Akrilik Kab


Gantungan kunci akrilik ringan Spesifikasi

jeneng produk
Gantungan kunci akrilik ringan / kerajinan akrilik
Bahan
Akrilik
sumber daya
Baterei
Proses produk
UV printing, nglereni laser
Jinis cetak
Pencetakan siji-sisi, pencetakan kaping pindho, pencetakan multi-lapisan (3D)
Detail packing TAS OPP
Gunakake kanggo
Promosi Bintang Animasi, kegiatan promosi Perhiasan Fine, aksesoris bagasi, percetakan LOGO promosi perusahaan lan liya-liyane

Gantungan kunci akrilik cahya saka Funtion

1. Aplikasi populer: printing werna pribadi saka printing chain tombol akrilik pindho sisi. Printing gambar warna pribadi sing sugih lan macem-macem luwih estetis.
2. Pendant fashion: desain sing dipimpin, gantungan kunci akrilik cahya sing sumunar ing wayah wengi, gantungan kunci akrilik sing mencorong ora mung gantungan kunci nanging uga bisa digunakake minangka liontin, uga bisa dadi hiasan kanggo pesta, halloween lan wit Natal
3. Digunakake kanthi akeh: gantungan kunci promosi bisnis, Promosi Bintang Animasi, gantungan kunci akrilik lampu pesta halloween.
4. Aplikasi klasik: Pencetakan UV ing gantungan kunci akrilik, desain logo perfact sampeyan.
5. Desain lampu LED: minangka gantungan kunci utawa liontin, lampu LED ngidini sampeyan luwih unik.


Pengiriman & packing

  

perusahaan YAOHUI



FAQ

1. Apa sampeyan duwe warna liyane?
Kita bisa ngasilake macem-macem warna kanggo pilihan sampeyan.
2. Apa jinis printing?
Ana macem-macem cara printing, kayata printing transfer termal, printing uv, etc. Kanggo bahan akrilik, printing UV duwe efek paling apik, pola cetha lan ora gampang tiba.
3. Apa MOQ sampeyan?
MOQ kita 1000 pcs.
4. Apa sampeyan sampel kantor?
ya, kita bisa privoce sampel, perlu biaya sampel, nanging kita janji bakal reture ing pesenan
5. Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Kira-kira 30-35 dina kerja sawise konfirmasi sampel lan nampa simpenan.



Panas Tags: Gantungan Kunci Akrilik Cahya, China, Paling Anyar, Fashion, Kualitas, Grosir, Disesuaikan, Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Daftar Harga, Kutipan, Tuku, Gantungan Kunci LED

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.