Ngarep > Produk > Produk Akrilik > LED akrilik bercahaya warna-warni

LED akrilik bercahaya warna-warni Produsen

Piring pandhuan cahya akrilik berkualitas tinggi + basis plastik ramah lingkungan ABS + Bluetooth, transmisi dhuwur, cahya alus ora nggumunake, ukiran laser, garis sing jelas lan alus. Sumber cahya chip LED kualitas dhuwur, hemat energi lan perlindungan lingkungan, tampilan warna dhuwur, kurang cahya kurang, luminescence stabil, umur dawa.
Basis akrilik bercahaya warni LED yaiku wiwitan plug-in USB, tutul lampu, tutul 8 kaping bisa siklus cahya, total 7 werna, werna: abang, ijo, biru, kuning, ungu lan putih
View as  
 
<1>
Paling anyar LED akrilik bercahaya warna-warni bisa disesuaikan saka pabrik kita. Sugeng rawuh ing fashion grosir LED akrilik bercahaya warna-warni saka Dongguan Bright Arts & CRAFTS Co., Ltd. sing dadi salah sawijining produsen lan pemasok ing China. Apa produk sampeyan kualitas apik? Apa sampeyan bisa ngedol murah? A: Kualitas apik banget. Mesthi, Yen jumlah tuku gedhe, kita bisa nyedhiyani rega pabrik. Kutipan kita kompetitif banget. Yen sampeyan ora pracaya, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.