Knapsack Produsen

Knapsack nuduhake tas sing digawa ing mburi. Iki digawe saka macem-macem bahan. Tas sing digawe saka kulit, plastik, poliester, kanvas, nilon, katun lan linen mimpin tren fashion. Ing periode liyane lan liyane flaunting pribadine, prasaja, retro, kartun lan gaya liyane uga nyukupi kabutuhan wong fashion kanggo publicize pribadine saka aspèk beda. Gaya koper uga wis berkembang saka tas bisnis tradisional, tas sekolah lan tas travel menyang tas pena, dompet nol, sachet cilik lan liya-liyane.
View as  
 
<1>
Paling anyar Knapsack bisa disesuaikan saka pabrik kita. Sugeng rawuh ing fashion grosir Knapsack saka Dongguan Bright Arts & CRAFTS Co., Ltd. sing dadi salah sawijining produsen lan pemasok ing China. Apa produk sampeyan kualitas apik? Apa sampeyan bisa ngedol murah? A: Kualitas apik banget. Mesthi, Yen jumlah tuku gedhe, kita bisa nyedhiyani rega pabrik. Kutipan kita kompetitif banget. Yen sampeyan ora pracaya, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.