Ngarep > Produk > Hadiah bisnis > Dolanan Sandbag Anak
Dolanan Sandbag Anak
  • Dolanan Sandbag AnakDolanan Sandbag Anak
  • Dolanan Sandbag AnakDolanan Sandbag Anak
  • Dolanan Sandbag AnakDolanan Sandbag Anak
  • Dolanan Sandbag AnakDolanan Sandbag Anak
  • Dolanan Sandbag AnakDolanan Sandbag Anak

Dolanan Sandbag Anak

Dongguan Yaohui Craft Gifts Co., Ltd. wis netepi konsep berorientasi wong, terus-terusan njelajah lan nyinaoni teknologi canggih. Digabungake karo pengalaman ngekspor dolanan dolanan bocah-bocah, kaya dolanan sandbag bocah-bocah, dolanan boneka mewah, kotak potlot. Nampa akeh hadiah kerajinan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kustom Lucu Mini Anak Kantong Pasir Mainan Boneka Kartun Kain Kantong Pasir Bola Busa Partikel Melempar Game Anak Safety Throw Toys Unzip Toys


Spesifikasi mainan karung pasir anak

 jeneng produk  Anime dolanan sandbag bocah / dolanan dolanan bocah
 Bahan  Poliester + Partikel plastik (Plastik sing ramah lingkungan lan aman)
 Proses produk  CNC engraving / nglereni laser / jahitan
 Detail packing  OPP BAG utawa selaras
 Gunakake kanggo Main game sandbag,Promosi Bintang Animasi, kegiatan promosi Perhiasan Fine, aksesoris bagasi, percetakan LOGO promosi perusahaan lan liya-liyane

Fungsi mainan karung pasir anak

Toys sandbag dicekel bocah saka interior kapenuhan partikel umpluk aman lan lingkungan loropaken, kang entheng lan aman, cocok kanggo anak kanggo muter game sandbag, lan ora babras wong;
Toys sandbag anak kartun iki mumbul maneh kanthi cepet, bisa kneaded lan squeezed sembarang, lan isih bisa bali menyang wangun asli yen terus-terusan deformed; Bola Stress, Dolanan Sensorik, Latihan Terapi Tangan
Pinggir kanthong pasir dijahit kanthi padhet, kuwat, awet lan ora gampang retak;
Party Favor, Giveaways, Bebungah, Goodies, Ganjaran, Insentif, Pinata Filler, Tas Ulang Tahun, Karnaval Natal Halloween, Valentines, Summer Camps, Tambah, ADHD. Dolanan Barang Keren ing Bulk.

Dolanan sandbag minangka dolanan dolanan bocah, uga minangka liontin. sandbag karo bolongan.



PENGIRIMAN & PACKING

 

PERUSAHAAN YAOHUI


FAQ

1. Bahan apa sing ana ing njero tas?
Partikel plastik sing ramah lingkungan lan aman.
2. Piye bobote?
partikel plastik minangka bahan sing entheng, karung pasir yaiku 70g.
3. Carane bab sampel?
Kita nampa OED / ODM, supaya sampel ok, perlu biaya sampel. Nalika sampeyan konfirmasi pesenan, kita bakal bali biaya sampel.
4. Suwene wektu sampel?
Kira-kira 7-15 dina kerja
5. Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Wektu pangiriman yaiku 30-40 dina sawise konfirmasi sampel lan nampa simpenan.



Panas Tags: Dolanan Sandbag Anak, China, Paling Anyar, Fashion, Kualitas, Grosir, Disesuaikan, Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Daftar Harga, Kutipan, Tuku

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.