Ngarep > Produk > Produk Plush > Dolanan mewah > Kartun Plush Toys
Kartun Plush Toys
  • Kartun Plush ToysKartun Plush Toys
  • Kartun Plush ToysKartun Plush Toys
  • Kartun Plush ToysKartun Plush Toys
  • Kartun Plush ToysKartun Plush Toys
  • Kartun Plush ToysKartun Plush Toys
  • Kartun Plush ToysKartun Plush Toys

Kartun Plush Toys

Toys plush kartun putihDongguan Yaohui Craft Gifts Co., Ltd. wis netepi konsep wong-oriented, terus-terusan njelajah lan sinau teknologi mutakhir. Digabungake karo pengalaman ngekspor dolanan mewah kartun, dolanan boneka kewan; kayata: Pendant, Bantal, Tas Tangan, Kerajinan Kayu, Tas Tote, Dompet, Teka-teki Jigsaw Akrilik, Gantungan Kunci, Kantong OMAMORI lan jinis-jinis sembako jahit sing didol menyang Jepang lan negara liya luwih saka 10 taun. Lulus sertifikasi "Disney", 3C, lingkungan, kualitas, kesehatan kerja lan sistem liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bayi Gedhe Dolanan Dolanan LembutBoneka PlushDesain Anime Kartun kanggo Bocah-bocah Dekorasi Ngarep 3D Dolanan Kewan Plush


Kartun plush mainan spesifikasi:

jeneng produk
Kartun Plush Toys / dolanan bayi
Bahan
Plush utawa adat
Bahan ngisi
100% katun OPP utawa disesuaikan
wangun
Anime kartun/kewan
Ukuran
Customized
Proses produk
Offset Printing, UV printing, CNC engraving/laser cutting
Detail packing
TAS OPP
Gunakake kanggo
Dekorasi omah, kado anak, kado ulang tahun, dolanan bayi, bantal guling


Dolanan mewah kartun sing disesuaikan

Ukuran: ukuran selaras saka kartun plush Toys; Dolanan kewan sing lucu, lucu lan alus !!
Bahan kualitas premium: Salah sawijining kaluwihan paling gedhe saka dolanan mewah putih iki yaiku digawe saka bahan sing awet lan terus-terusan. Plush kualitas paling apik lan premium bebarengan karo katun PP digunakake kanggo desain nggawe dolanan plush kartun sing sampurna kanggo bocah-bocah meh kabeh umur.
Dolanan mewah kartun minangka hadiah sing sampurna: Minangka hadiah, mesthi ora ana sing luwih apik tinimbang dolanan boneka sing lucu iki. Iku ora mung partner gedhe kanggo nyekel nalika nonton film, utawa maca buku nanging uga sampurna kanggo ngrangkul malah nalika turu.
Pengepakan: amarga dolanan mewah kartun sing lucu iki lemu lan gedhe, mula kudu dikirim ing tas vakum. sawise sampeyan nampa, sampeyan kudu njupuk metu saka tas vakum, fluff munggah, rada reshape iku, sawise kartun plush Toys meh podho kewan gemuk alus!!!

Packing & pengiriman


perusahaan YAOHUI


Dongguan Yaohui Craft Gifts Co., Ltd, minangka produsen kanthi 10 taun pengalaman dodolan lan layanan profesional ing Jepang lan pasar domestik, ing Jepang lan industri produk periferal animasi domestik wis nglumpukake reputasi sing apik.
Founded in 2012, dumunung ing Beautiful Dongcheng District, Dongguan, transportasi trep, area tanduran perusahaan 2000 meter persegi, pabrik liwat sertifikat Disney. Supaya luwih ketemu pangembangan pelanggan ing Cenxi, Guangxi uga nyiyapake lokakarya produksi, workshop produksi Guangxi 4000 meter persegi. Nggawe bengkel pengepakan, bengkel laser, bengkel percetakan, bengkel CNC, bengkel pas, bengkel jahit, departemen tegangan.


FAQ


1. Yen OEM ditrima?
OEM / ODM ditrima.

2. Apa sampeyan nyedhiyani sampel? wektu sampel?
Ya, kita nedha bengi kanggo nyedhiyani sampel, lan mbutuhake sawetara ragad sampel, wektu sampel kira-kira 7-10 dina karya.

3. Carane bab plush?
Kita nggunakake kain mewah sing berkualitas, sing alus lan ramah kulit lan ora ngeculake serat.

4. Carane akeh MOQ sampeyan?
MOQ kita 1000pcs

5. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
We are pabrik Kerajinan hadiah manufaktur.

6. Suwene wektu pangiriman.
Kira-kira 30-45 dina kerja


Panas Tags: Kartun Plush Toys, China, Newest, Fashion, Quality, Grosir, Customized, Murah, Produsen, Supplier, Pabrik, Price List, Kutipan, Tuku, Kartun Plush Toys, Anime Plush Toy, Gedhe Baby Toys

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.