Ngarep > Produk > Tas lan tas tangan > Saku Buntel

Saku Buntel Produsen

Kanthong bundle, uga dikenal minangka kanthong shrink, kanthong sing nyenyet, kanthong kunci lan tas serut, yaiku tas kemasan sing digawe kanthi naleni cangkeme tas nganggo macem-macem tali kanggo nyegah kebocoran isi. Iki digunakake kanthi wiyar ing kemasan hadiah lan produk. Bahan awak tas saka kanthong bundel utamane nggunakake bahan alus kayata kain non-anyaman, kain katun lan kain nilon, uga linen.
View as  
 
<1>
Paling anyar Saku Buntel bisa disesuaikan saka pabrik kita. Sugeng rawuh ing fashion grosir Saku Buntel saka Dongguan Bright Arts & CRAFTS Co., Ltd. sing dadi salah sawijining produsen lan pemasok ing China. Apa produk sampeyan kualitas apik? Apa sampeyan bisa ngedol murah? A: Kualitas apik banget. Mesthi, Yen jumlah tuku gedhe, kita bisa nyedhiyani rega pabrik. Kutipan kita kompetitif banget. Yen sampeyan ora pracaya, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.