Ngarep > Produk > Produk Akrilik > Ornamen Akrilik > Vas Akrilik Kab
Vas Akrilik Kab
  • Vas Akrilik KabVas Akrilik Kab
  • Vas Akrilik KabVas Akrilik Kab
  • Vas Akrilik KabVas Akrilik Kab
  • Vas Akrilik KabVas Akrilik Kab

Vas Akrilik Kab

pabrik kerajinan akrilik sing resikBahan akrilik nduweni transparansi sing dhuwur, kuwat lan lancar, lan gampang dicithak pola, saengga digunakake ing akeh kerajinan, gantungan kunci akrilik, teka-teki akrilik, bingkai foto akrilik, vas akrilik, lsp. Antarane, vas akrilik kanthi sampurna supaya drawbacks saka vas tradisional, vas akrilik luwih tahan kanggo Mudhun lan ora bejat, definisi dhuwur, lan botol ayu kaya kristal.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kustom Vas Bunga Pemegang Case Meja Rumah Warna-warni Ornamen Vas Plastik Tinggi Akrilik Kristal Kerajinan Hadiah untuk Pernikahan Eropa Bening Akrilik Vas Dekorasi

Pabrik kerajinan


jeneng produk vas akrilik / kerajinan akrilik
materi akrilik
wujud disesuaikan
werna warni adat
ukuran ukuran khusus
usd kanggo meja, dekorasi omah

FUNGSI ACRYLIC VASE:


DEKORASI OMAH: Vas akrilik sampurna kanggo buket kembang seger, mawar cabang, anggrek. Dekorasi sing apik kanggo pawon, ruang tamu, kantor, restoran, meja makan tengah
MATERIAL KUALITAS: Digawe saka higBahan akrilik buatan tangan kualitas h kanthi dhasar sing kandel, vas akrilik iki kuat, tahan lama, anti bocor
KERJA LUAR BIASA: Cangkeme botol dipoles lan alus, lan tangan sampeyan krasa alus. Ing ngisor botol wis kenthel supaya ora gampang goyang lan susunan kembang luwih stabil. Awak botol bening kristal lan nduweni tekstur sing ditingkatake.
Vas wis kenthel kabeh: Kabeh awak vas digawe saka bahan akrilik, sing transparan banget lan bening banget, lan tahan kanggo tiba lan ora gampang pecah.
IDEAR HADIAH BESAR: Vas akrilik dekoratif, ide hadiah sing apik kanggo Natal, syukuran, pernikahan, housewarming, liburan, Dina Ibu, ulang tahun, ulang tahun.
BENTUK CUSTOM: Wangun khusus saka vas akrilik, jantung, kothak, rombus, bunder.



PENGIRIMAN & PACKING


PERUSAHAAN YAOHUI


FAQ

1. Kepiye warna kanggo vas akrilik?

OEM / ODM ok, warna liyane bisa dirancang.


2.Apa MOQ sampeyan?
Jumlah pesenan minimal 1000PCS

3. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Kita minangka pabrikan pabrik

4. Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Wektu pangiriman yaiku 25-30 dina

5. Apa sampeyan duwe pelacakan layanan sawise-sales?
Kita bakal tindakake munggah produk sawise Advertisement lan ngatasi masalah

Panas Tags: Vas Akrilik, China, Paling Anyar, Fashion, Kualitas, Grosir, Disesuaikan, Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Dhaptar Rega, Kutipan, Tuku, Wadah Bunga, Ornamen Meja, Vas Plastik, Kerajinan Akrilik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.