Ngarep > Produk > Produk Akrilik > Ornamen Akrilik > Pemegang Pen Akrilik
Pemegang Pen Akrilik
  • Pemegang Pen AkrilikPemegang Pen Akrilik
  • Pemegang Pen AkrilikPemegang Pen Akrilik
  • Pemegang Pen AkrilikPemegang Pen Akrilik
  • Pemegang Pen AkrilikPemegang Pen Akrilik

Pemegang Pen Akrilik

Pabrik pemegang pena akrilik anime khususDongguan Yaohui Craft Gifts Co., Ltd. wis netepi konsep berorientasi wong, terus-terusan njelajah lan sinau teknologi canggih. Digabungake karo pengalaman ngekspor dolanan mobil mewah, dolanan boneka kewan; kayata: Pendant, Bantal, Tas Tangan, Kerajinan Kayu, Tas Tote, Dompet, Teka-teki Jigsaw Akrilik, Pemegang Pena Akrilik, Gantungan Kunci, Kantong OMAMORI lan macem-macem adol sembako ing Jepang lan negara liya luwih saka 10 taun. Lulus sertifikasi "Disney ", 3C, lingkungan, kualitas, kesehatan kerja lan sistem liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hadiah Promosi Bisnis Akrilik Kustom Pensil Akrilik Kartun Anime Boneka Xiaoxin UV Printing Plastik LucuPemegang Pena

wadhah pena akrilik sakaSpesifikasi

jeneng produk
Wadah pena akrilik / kerajinan akrilik
Bahan
Akrilik
Ukuran Customized
Proses produk UV printing, CNC engraving / nglereni laser
Jinis cetak Printing siji-sisi, printing pindho, printing multi-layer
Detail packing TAS OPP
Gunakake kanggo wadhah pena, Promosi Bintang Animasi, kegiatan promosi Perhiasan Fine, aksesoris bagasi, percetakan LOGO promosi perusahaan lan liya-liyane

wadhah pena akrilik sakafungsi

[Dirancang Khusus] Kustomisasi luwih akeh jinis wadhah pena akrilik anime kartun, kasus pena ora mung dadi hiasan derk, nanging uga minangka organizer perlengkapan sekolah kayata potlot, pulpen, panguasa, lsp.
[Ukuran Pemegang Pen Akrilik] Kustomisasi ukuran sing paling cocog. Organizer alat tulis desktop akrilik cilik nanging kuwat banget, njaga kabeh barang sampeyan kanthi apik, resik lan rapi tanpa njupuk papan sing akeh banget, ngirit ruang nyata!
[Kualitas Premium] Pemegang pena akrilik digawe saka pirang-pirang lembaran akrilik, pinggiran polesan lan lancar, ora ana burr, lan ora gampang ngeruk tangan, awet lan kuwat, utamane, tahan kanggo rusak.
[Serbaguna] Wadah pena akrilik iki ora mung sampurna kanggo nyimpen sikat dandanan, polesan kuku, lipstik lan barang-barang pribadi cilik liyane, nanging uga apik kanggo nyimpen alat tulis desktop kayata pena, potlot, spidol, sorot, panguasa, penghapus, klip kertas. , gunting, pembuka huruf lan akeh widget meja liyane, uga minangka pilihan sing apik minangka wadhah tanduran banyu, vas akrilik kembang.
[Desain Transparan] Wadhah pena akrilik kanthi awak transparan ndadekake sampeyan bisa ndeleng kanthi gampang apa sing ana ing njero. Ora ana maneh sing kudu digali liwat laci kanggo nemokake apa sing sampeyan butuhake, mula gampang lan trep kanggo digunakake.
[Gampang Diresiki] Wadah pen akrilik iki pancen anti banyu. Gampang lan trep kanggo ngresiki, mung butuh banyu anget lan selembar kain katun, potlot bening bakal katon anyar maneh!



Pengiriman & packing

 

perusahaan YAOHUI


FAQ

1. Apa sampeyan duwe warna liyane?
Kita bisa ngasilake macem-macem warna kanggo pilihan sampeyan.
2. Apa jinis printing?
Ana macem-macem cara printing, kayata printing transfer termal, printing uv, etc. Kanggo bahan akrilik, printing UV duwe efek paling apik, pola cetha lan ora gampang tiba.
3. Apa MOQ sampeyan?
MOQ kita 1000 pcs.
4. Apa sampeyan sampel kantor?
ya, kita bisa privoce sampel, perlu biaya sampel, nanging kita janji bakal reture ing pesenan
5. Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Kira-kira 30-35 dina kerja sawise konfirmasi sampel lan nampa simpenan.




Panas Tags: Pemegang Pena Akrilik, China, Paling Anyar, Fashion, Kualitas, Grosir, Disesuaikan, Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Daftar Harga, Kutipan, Tuku, Kotak pensil

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.