Ngarep > Produk > Produk Akrilik > Ornamen Akrilik > Rak Display Kartu Akrilik
Rak Display Kartu Akrilik
  • Rak Display Kartu AkrilikRak Display Kartu Akrilik
  • Rak Display Kartu AkrilikRak Display Kartu Akrilik
  • Rak Display Kartu AkrilikRak Display Kartu Akrilik
  • Rak Display Kartu AkrilikRak Display Kartu Akrilik
  • Rak Display Kartu AkrilikRak Display Kartu Akrilik
  • Rak Display Kartu AkrilikRak Display Kartu Akrilik

Rak Display Kartu Akrilik

Rak display kartu akrilik resik pabrikAkrilik seri produk kalebu akrilik aksi tokoh stand, gantungan kunci akrilik, liontin akrilik, teka-teki akrilik, wadhah telpon akrilik, fram akrilik, Rak Tampilan Kartu Akrilik dll, nampa desain sing disesuaikan, percetakan logo, desain ukuran lan wujud.DongGuan YaoHui craft gifts Co., Ltd. minangka pabrikan khusus ing pabrik hadiah buatan tangan produksi; Utamane kanggo pasar Jepang, kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman ekspor sing sugih ï¼YAOHUI wis lulus sertifikasi "Disney", 3C, lingkungan, kualitas, kesehatan kerja lan sistem liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rak Tampilan Kartu Bisnis Kustom Kustom dengan Ornamen Meja Kantor Magnet Akrilik Dudukan Kartu Nama Stand UV Printed Card Rak Display Hadiah Promosi


jeneng produk
Rak display kartu akrilik / kerajinan akrilik
 Bahan Akrilik
Ukuran produk Customized
 Proses produk  Offset Printing, UV printing, CNC engraving/laser cutting
Detail packing
Tas OPP
 Gunakake kanggo  stand nduwèni kertu bisnis, hiasan meja, printing LOGO promosi Enterprises lan ing

Akrilik Clear Premium: Rak tampilan kertu akrilik nuduhake kertu jeneng bisnis kita lan dianugerahi akrilik super cetha & kokoh, ndhukung panggunaan jangka panjang.
Desain Profesional & Elegan: Kanthi desain mbukak klasik iki, rak tampilan kertu akrilik katon profesional lan elegan ing desktop; Ora mung kertu akrilik bisnis rak tampilan, nanging uga riasan ayu kanggo kantor / counter / pameran.
Printing UV gambar khusus: Desain khusus gambar sampeyan dhewe kanthi percetakan UV ing rak tampilan kertu akrilik, hiasan sing apik ing meja.
Stand tampilan akrilik kanthi desain magnet, bisa ndandani kertu bisnis lan ora gampang ilang.
Multi-fungsi & Widely Applied: Iki plastik bisnis akrilik kertu tampilan rak nduwèni cocok kanggo kertu bisnis ukuran paling, ditrapake kanggo macem-macem kesempatan kayata desktop kantor, counter perusahaan, reception, ngarep nggunakake, pameran / nuduhake, tampilan perdagangan, etc. Tansah hadiah becik kanggo kanca, kolega, partners lan minangka souvenir.


PENGIRIMAN & PACKING

YAOHUI duwe pengalaman 10 taun ing ekspor perdagangan manca, lan ana akeh cara transportasi ekspor.


PERUSAHAAN YAOHUI



FAQ

1.Yen OEM ditrima?
OEM / ODM ditrima.
2. Apa sampeyan nyedhiyani sampel? wektu sampel?
Ya, kita nedha bengi kanggo nyedhiyani sampel, lan mbutuhake sawetara ragad sampel, wektu sampel kira-kira 7-10 dina karya.
3. Kepiye babagan gaya?
Gaya, bahan, ukuran, lan liya-liyane bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.
4. Apa pola kasebut gampang luntur?
seri acrylic karo akrilik kualitas dhuwur, Gamelan lan warata, efek telung dimensi kuwat, werna padhang lan ora gampang luntur.
4. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
We are pabrik Kerajinan hadiah manufaktur.
5. Suwene wektu pangiriman.
Kira-kira 30-45 dina kerja sawise konfirmasi sampel lan nampa simpenan.


Panas Tags: Rak Tampilan Kartu Akrilik, China, Paling Anyar, Fashion, Kualitas, Grosir, Disesuaikan, Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Daftar Harga, Kutipan, Tuku, Tampilan Akrilik, Duwe Kartu Jeneng, Ornamen Meja

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.