Pranyatan

                                                    
Sawetara gambar utawa gaya sing diterbitake ing situs web iki disesuaikan kanggo pelanggan sing beda-beda, dilindhungi dening hak cipta sing sah. Ora bisa nglanggar legalitas situs web iki lan sing duwe hak sing gegandhengan. tegese, nalika nggunakake konten utawa layanan situs web iki kanggo tujuan liyane, sampeyan kudu entuk ijin tertulis saka situs web iki lan sing duwe hak sing relevan, mesthine uga bisa digunakake kanggo sinau, penghargaan, nanging kita ora bisa menehi barang sing padha utawa gambar sing padha ditampilake ing barang kasebut, kita welcome OEM utawa ODM.nanging kabeh gaya lan gambar kudu disesuaikan karo pelanggan.
Dadi, ketrampilan gaya gambar ing situs web iki mung kanggo referensi, Dolanan boneka mewah, Liontin, Bantal, Tas Tangan, Tas Chanel, Tas jig, Dompet, Teka-teki Jigsaw Akrilik, Gantungan kunci, lan jinis sembako jahit lan liya-liyane. kanggo kabutuhan customer.