Babagan

Dongguan Yaohui Craft Gifts Co., Ltd. devotes dhewe kanggo nggawe liyane kualitas dhuwur, humanized lan nimbang Kerajinan kanggo donya, supaya saben wong bisa seneng kaendahan lan anyar urip, lan nggawe kita bisa lan manggon karo swasana ati seneng saben dina. .


Kita wis netepi konsep berorientasi wong, terus-terusan njelajah lan nyinaoni teknologi canggih. Digabungake karo pengalaman ngekspor dolanan mewah, dolanan kewan sing diiseni; kayata; liontin, bantal, tas tangan, tas chanel, tas jigsaw, dompet, Akrilik teka-teki jigsaw, gantungan kunci, lan jinis sembako jahit dodolan kanggo Jepang lan negara liyane. luwih saka 10 taun pengalaman akumulasi, kita menang reputasi apik ing industri! Dongguan Yaohui Craft Gifts Co., Ltd. wis mrodhuksi tindakake standar kualitas dhuwur, lan tujuan ngupaya pembangunan dening ajining diri, supaya minangka kanggo cepet lan èfèktif Feed bali informasi tamu, lan nyukupi kabutuhan tamu karo layanan luwih. lan kualitas sing luwih dhuwur. Saiki, pabrik wis lulus sertifikasi Disney, 3C, lingkungan, kualitas, kesehatan kerja lan sistem liyane, uga verifikasi sistem kualitas internasional, anti-terorisme, tanggung jawab sosial lan hak asasi manungsa, supaya njamin kualitas. saka produk. Kanggo nggayuh presisi sing luwih akurat lan kualitas unggul, Yaohui wis nambahake pirang-pirang instrumen lan peralatan otomatis maju kayata alat mesin CNC OSDIOU KINGT UV printer, lan pemotong laser Gbos, mesin Engraver. efisiensi banget.


Deleng proses pangembangan langkah-langkah dening-langkah Yaohui kita. didegake ing taun 2012, pabrik Yaohui kita dumunung ing Distrik Dongcheng sing ayu, Dongguan, transportasi sing trep, area pabrik 2000 meter persegi, kita apik banget ing dolanan boneka mewah, boneka kewan. dolanan, liontin, bantal, tas tangan, tas chanel, tas jigsaw, dompet, teka-teki akrilik, gantungan kunci, lan jinis sembako jahit. Supaya luwih ketemu pangembangan pelanggan, ing 2021.at Cenxi Guangxi, kita mbangun pabrik anyar kang uga kagungane Dongguan Yaohui, pabrik anyar kita ing Cenxi total watara 4000 meter persegi. Kalebu bengkel pengepakan, bengkel pemotongan laser, bengkel percetakan, bengkel CNC, bengkel pas, bengkel jahitan, lan departemen voltase. Saiki, kabeh bengkel beroperasi kanthi efisien.


Dongguan Yaohui Craft Gifts Co., Ltd. pabrik hadiah wis nggawe proses produksi sing ketat, sarana testing produk sing ketat lan sistem jaminan kualitas. Kualitas barang tundhuk karo standar tes nasional lan standar tes internasional Jepang, Amerika Serikat, Uni Eropa lan liya-liyane. Kita wis aktif setya nyedhiyakake utawa ngatur seri produk kerajinan kayata dolanan mewah sing bermutu lan berkinerja tinggi, teka-teki akrilik, tas tangan, bantal, liontin lan dompet, tas sachet lan kejutan kanggo pelanggan ing omah lan ing luar negeri.